За вашия празник

за вашия празник

Имате празник, но гостната Ви не побира цялото семейство и всички приятели? Искате да направите частно парти за колеги и партньори? Търсите уютно място само за вашата компания? Винаги има повод за празнуване на вашия heyday – най-хубавия период от живота.

Добре дошли в хърватски ресторант heyday! Бъдете най-важният гост на вашия празник, а ние като Ваши домакини ще се постараем това да бъде незабравимо преживяване, гарниранo с вкусна храна и уютна атмосфера.

Насладете се на празнична трапеза за семейно, приятелско и фирмено тържество. Каним ви да отпразнуваме вашия рожден ден, имен ден, годишнина. Съберете близките си на кръщене, годеж, скромна сватба в ресторант heyday. В непосредствена близост е Храм „Свети Йоан Рилски“ към Софийската духовна семинария, а недалеч е новия красив Храм „Въздвижение на Светия Кръст Господен“. Поканете семейство и приятели за тържеството на вашия абитуриент или на абсолвент в хърватски ресторант heyday. Отбележете при нас среща на випуска, на вашата група по интереси, тийм билдинг. Направете частно парти по ваш вкус в гостната или градината на ресторант heyday. Да отпразнуваме вашия heyday!

За вашия празник хърватски ресторант heyday може да посрещне до 44 гости в уютен салон и покрита китна градина.

Изберете своята комбинация от порции и/или плата от нашите свежи салативкусни предястияскара, риба и бавно печени ястия. По заявка можем да приготвим всякакви класически плата или специалитети за вашата празнична трапеза при нас или у дома. Нашите десерти и питиета са достойни за всеки празник.

Ако имате повече от 20 гости на вашия празник, ресторант heyday ще работи само за вашето частно парти. 

Можете да декорирате интериора на салона и градината за вашето тържество по свой вкус. Можете да изберете музикалния фон за доброто настроение на гостите. Можете да договорите и други екстри с нас. Стандартният куверт е около 25-30 лв на гост, а с Вас ще направим най-подходящото меню.

За повече информация и резервация, заповядайте на място в кв. Лозенец или се свържете с нас на телефон 0896896969 или имейл heydaybulgaria@gmail.com.

Добре дошли в хърватски ресторант heyday – блажени мигове сред близки!