Нашето меню

основно меню

Ние изповядваме, че най-вкусната храна е прясно приготвената. Затова за нашето основно меню избираме качествени продукти и зареждаме малки количества. На момента подготвяме съставките, готвим със зехтин и морска сол, подправяме със свежи семпли подправки.

От нашето основно меню можете да изберете свежа салата, нарязана на момента, овкусена със зехтин и свежи подправки. Може да започнете и с апетитни предястия като рулца от тиквички или гарниран патладжан. Ако предпочитате балканската кухня, изберете ястия от пилешко, свинско и телешко месо, приготвени на скара или бавно печени по хърватски рецепти. Ако обичате средиземноморската кухня, предлагаме блюда от риба и морски даровепаста и ризото по оригинални адриатически рецепти. Гарнираме със сотирани картофи по хърватска рецепта, но ще се съобразим с вашия хранителен режим. И не пропускайте нашите домашно направени изкушаващи десерти. Имаме с какво да Ви нагостим дори да сте вегетарианци или спазвате пости. Ако не сте намерили своето ястие, попитайте Вашия домакин за ястие, което да сготвим.

свежи салати в хърватски ресторант heyday, кв. Лозенец. София
свежи салати
апетитни предястия в хърватски ресторант heyday, кв. Лозенец София
апетитни предястия
паста и ризото в хърватски ресторант heyday, кв. Лозенец София
паста и ризото
основни ястия в хърватски ресторант heyday, кв. Лозенец. София
основни ястия
изкушаващи десерти в хърватски ресторант heyday, кв. Лозенец София
изкушаващи десерти

Ние не сервираме бърза, а вкусна прясно приготвена храна по оригинални хърватски рецепти.

Хърватски ресторант heyday не е заведение за бързо хранене, нямаме заготовки и не ползваме полуфабрикати и фритюрник. Дори любимите Ви пържени картофи, ще обелим и нарежем непосредствено преди да ги изпържим на тиган. Обичаме да готвим, затова освен блюдата в нашето основно меню, всеки ден Ви предлагаме специалитети на деня. За да са пресни бавно печените ястия и домашните десерти приготвяме по малко – затова препоръчваме да заявите желанието си с резервация.

За всяко блюдо можем да Ви предложим отбрани питиета: традиционна българска ракия, руска водка и алкохолни напитки. Насладете се на отбрана бутилирана бира. Изберете от специално селектираните от нас предложения за бяло, розе и червено вино от български и световно признати винарни.

Влагаме старание, за да нахраним и сетивата, и душата на гостите на хърватски ресторант heyday. Отпуснете се в хармонията на далматинските клапи – насладете се на хубавата напитка, уютната атмосфера и сладката раздумка. Ако предпочитате да си останете у дома, можете да поръчате нашите блюда чрез партньорите ни: foodpanda или takeaway.

Добре дошли в хърватски ресторант heyday – блажени мигове сред близки!