Всеки повод за празнуване

повод за празнуване

Имате повод за празнуване, но гостната Ви не побира цялото семейство и всички приятели? Искате да направите частно парти за колеги и партньори? Търсите уютно място само за вашата компания?

Добре дошли в хърватски ресторант heyday! Бъдете най-важният гост на вашия повод за празнуване, а ние като Ваши домакини ще се постараем това да бъде незабравимо преживяване, гарниранo с вкусна храна и уютна атмосфера.

Насладете се на празнична трапеза за семейно, приятелско и фирмено тържество. Каним ви да отпразнуваме вашия рожден ден, имен ден, годишнина. Съберете близките си на кръщене, годеж, сватба. В непосредствена близост е Храм „Свети Йоан Рилски“ към Софийската духовна семинария, а недалеч е новия красив Храм „Въздвижение на Светия Кръст Господен“. Поканете семейство и приятели за тържеството на вашия абитуриент или на абсолвент. Отбележете при нас среща на випуска, на вашата група по интереси, тийм билдинг. Направете частно парти по ваш вкус. Да отпразнуваме вашия heyday!

При всеки повод за празнуване ресторант heyday посреща до 40 гости в уютен салон и покрита китна градина.

Изберете своята комбинация от порции и/или плата от нашите свежи салативкусни предястия, скара, риба и бавно печени ястия. По заявка можем да приготвим всякакви класически плата или специалитети за вашата празнична трапеза при нас или у дома. Нашите десерти и питиета са достойни за всеки празничен повод.

Ако имате повече от 20 гости на вашия повод за празнуване, ресторант heyday ще работи само за вашето частно парти. 

Можете да декорирате интериора на салона и градината за вашето тържество по свой вкус. Можете да изберете музикалния фон за доброто настроение на гостите. Можете да договорите и други екстри с нас. Стандартният куверт е около 25-30 лв на гост, а с Вас ще направим най-подходящото меню.

За повече информация и резервация, заповядайте на място в кв. Лозенец или се свържете с нас на телефон 0896896969 или имейл heydaybulgaria@gmail.com.

Добре дошли в хърватски ресторант heyday – блажени мигове сред близки!