избрано от предястия

хърватски ресторант heyday

ЗА ВАШЕТО ТЪРЖЕСТВО

бул. Св. Наум 74 София
резервирай

*

*

*

*

*

*

ЗА ВАШИЯ ПОВОД ЗА ПРАЗНУВАНЕ

Колко гости искате да поканите на вашия повод за празнуване? А колко гости може да побере вашия хол?! Ако търсите добър ресторант за малко тържество, добре дошли в хърватски ресторант heyday. Бъдете най-важният гост на вашето тържество! 

Насладете се на празнична трапеза за семейно, приятелско и фирмено тържество. Направете частно парти по ваш вкус в гостната или градината на ресторант heyday. Ние като домакини ще се постараем да гарнираме вашия повод за празнуване с вкусна храна, уютна атмосфера и благо отношение.

Хърватски ресторант heyday e добър ресторант за малко тържество. За вашия повод за празнуване можем да посрещнем до 40 гости в уютен салон и покрита китна градина. Ако резервирате тържество за повече от 20 гости, ресторант heyday ще работи само за вашата компания. 

маса за празнуване
Големият хол
Ако имате повече от 20 гости на вашия празник, ресторант heyday ще работи само за вашето частно парти. Можете да декорирате интериора, да изберете музиката, да се чувствате като във Ваш голям хол или градина.
Порции или плата
Изберете от нашето меню или поръчайте специалитет на порции или плата
Вашият куверт
Стандартният куверт е около 25-30 лв на гост. Изберете от менюто или ни се доверете да направим най-подходящото меню за Вас.

НАЙ-ВАЖНИЯТ ГОСТ

на вашия повод за празнуване

Добре дошли в нашата гостна и градина! Винаги има повод за празнуване, а в heyday ще направим вашето тържество неповторимо по ваша мярка.

  • Да отпразнуваме вашия рожден ден, имен ден, годишнина.
  • Съберете близките си на кръщене, годеж, скромна сватба.
  • Поканете семейство и приятели за тържеството на вашия абитуриент или на абсолвент.
  • Отбележете при нас среща на випуска, на вашата група по интереси, тийм билдинг.
  • Почерпете се с приятелите си за всяко постижение, повишение или придобивка – отпразнувайте своя heyday.

Можете да изберете своята комбинация от порции и/или плата от нашите свежи салати и вкусни предястия, балканска скара и бавно печени ястия, прясна риба и морски дарове.

По заявка можем да приготвим както класически плата от хапки, така и специалитети за вашата празнична трапеза при нас и удома. А нашите десерти и питиета са достойни за всяко тържество.

Стандартният куверт е около 25-30 лв на гост, а с Вас ще направим най-подходящото меню според гостите и предпочитанията.

Празнувайте при нас по ваш вкус! Можете да декорирате интериора на салона и градината за вашето тържество по свой вкус. Можете да изберете музикалния фон за доброто настроение на гостите. Можете да договорите и други екстри с нас.

За повече информация и резервация, заповядайте в ресторанта или се свържете с нас по телефон или чрез онлайн формата.

ОТЗИВИ ОТ НАШИ ГОСТИ

Gloria Whistler

Прекрасно място за среща с приятели. Страшно вкусна храна, мили и отзивчиви домакини. Почувствахме се като у дома си и със сигурност ще се връщаме многократно.

Anna Ivanova 

Щастлива съм, че намерих този превъзходен ресторант с такова всеотдайно и сърцато семейство. Благодаря ви 
А ето и малко от моя личен опит (линк към статия)
Momcho V
Чудесна храна със страхотен персонал! Благодаря Ви за гостоприемството, с което направихте 14-ти февруари истински празник за нас! Сигурен съм, че пак ще се видим 😉
жана найденова
Вкусна, прясна храна направена с голямо усърдие и доза любов.Любезни и усмихнати собственици готови да задоволят и най претенциозния клиент.При всеки повод с удоволствие сме при тях.Отдавна търсех такова уютно място в нашия град.

БЪДЕТЕ НАЙ-ВАЖНИЯ НИ ГОСТ
РЕЗЕРВИРАЙТЕ ЗА ТЪРЖЕСТВО

+359896896969

онлайн резервация

*

*

*

*

*

*

маса за празнуване