side-area-logo
салата морски дарове

хърватски ресторант heyday

ПРИ НАС

бул. Св. Наум 74 София
резервирай

*

*

*

*

*

*

В нашия ресторант с градина

ДУХЪТ НА ХЪРВАТСКА

Нашето хърватско кътче в София

Добре дошли в нашия ресторант с градина! Влюбихме се в Хърватска и пренесохме любовта си в София. Създадохме нашата гостна и градина, вдъхновени от малките семейни коноби (тип хърватски ресторант), в които се чувстваш по-добре от у дома.

При нас ще се насладите на блажени мигове сред близки.

Ние, домакините на хърватски ресторант heyday, посрещаме всеки прекрачил прага ни като наш драг гост. Обичаме обедите, които неусетно преливат във вечеря, но няма да ви отпратим дори за чаша кафе. Искрено се радваме, когато се върнете отново при нас с още свои близки. Обичаме да празнуваме с вас – бъдете най-важния гост на вашия повод за празнуване. Добре дошли в нашата гостна и градина – домашно семпло и уютно, вкусно и благо!

гостна хейдей
при нас в хърватски ресторант с градина

в нашия heyday

РЕСТОРАНТ С ГРАДИНА

Хърватска кухня
богата и вкусна
Хърватската кухня е разнообразна и съчетава в своите специалитети най-доброто от вкусовете на Балканите и Средиземноморието.
Нашето меню
прясно и вкусно
Ние не сервираме бърза, а вкусна храна по домашни хърватски рецепти. Готвим по малко, защото най-вкусната храна е прясно приготвената,
Семпъл уют
гостна и градина
Ние ценим блаженството на всеки наш гост. Стараем се да създаваме атмосфера, в която всеки гост на нашия ресторант с градина да се чувства спокойно и уютно.
Вашите домакини
лично и благо
Вие сте гост в нашия голям хол и градина. Лично и благо ще нахраним душата и сетивата ви. Обичаме да празнуваме с вас. Искрено се радваме, когато дойдете отново.

ОТЗИВИ ОТ НАШИ ГОСТИ

Marchella’s Art
Спокойна и непретенциозна атмосфера, изключително вкусна храна, разумни цени, прекрасно отношение към клиентите, пространство и игри за децата. Определено препоръчвам 🙂
Stanka from Zadar
This was our 5th day in Sofia and we were honestly so thrilled to find this gem! The meal was so good! Loved the atmosphere, the service – everything, and most importantly, the food was EXCELLENT. I’d give it ten stars if I could!
Банана Joe
За пореден път останахме невероятно доволни. Обслужването беше невероятно добро и се вижда, че човека наистина се старае. Всичко което хапнахме беше направено с много старание и също така беше наистина много вкусно.
Irina Koteva
Хубав ресторант с прясна храна и страхотно отношение от собственика!!!

БЪДЕТЕ НАШ ГОСТ
РЕСТОРАНТ С ГРАДИНА

+359896896969

онлайн резервация

*

*

*

*

*

*

гостна хейдей